Äntligen bättre!

I torsdags natt drog jag på mig en trevlig liten liten mjölkstockning som under torsdagkväll blev en stor stor mjölkstockning!Och spridning så det blev infektion i hela kroppen! Det slutade med en kur antibiotika på 10 dagar. Så idag måndag har det äntligen vänt! Har bara legat i sängen och vart uppe o tvingat i mig lite mat.
Men som sagt nu är det bättre, O det farliga med att känna sig bättre efter en tids säng liggande är ju att man börjar tvätta städa greja på tok för tidigt när man har läkarens ordination VILAAAAAAAAA!

Ida och John var ute i skogen och plockade massvis med kanateller i lördags, stora och fina! det blev en god pasta bacon kanarell middag i igår! MUMMA! Så härligt att ha kanatrellerna utanför tomten Och även några på tomten med faktiskt! love it!

Busas


Se där ja!

Nu har tom jag tänkt ge det med bloggandet en chans! Kanske är härligt att få dela med sig och skriva av sig en del av vad som händer i vardagen och mitt liv med sambo, Ida 2 år och Emelia 2 månader! ( o en hög med djur, 2 katter, 1 hund, 1 häst)






Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0